Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Χριστουγεννιάτικη συναυλία με Γορτύνιο Χοράρχη

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΓΟΡΤΥΝΙΟ ΧΟΡΑΡΧΗ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου. Στη συναυλία συμμετείχε και η βυζαντινή χορωδία «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΥΜΝΩΔΟΙ», υπό τη διεύθυνση  του Καθηγητή Μουσικής Δημητρίου Κ. Κυριακόπουλου από το Περδικονέρι Γορτυνίας. Από την χορωδία ακούστηκαν Χριστουγεννιάτικοι Βυζαντινοί Ύμνοι και παραδοσιακά κάλαντα, όπου εισήγαγαν τους παρευρισκομένους στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων.

Εφημερίδα «ΓΟΡΤΥΝΙΑ»

Ιανουάριος 2015, σελ. 8





Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου (ΦΩΤΟ)

Δημιουργηθηκε στις Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr - 19.50

Για την Romfea.gr, Βαγγέλης Καρπαθάκης

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

Στην συναυλία συμμετείχαν η Βυζαντινή Χορωδία ''Βυζαντινοί Υμνωδοί'', υπό την διεύθυνση του κ. Δημητρίου Κυριακόπουλου, η Ευρωπαϊκή Παιδική Χορωδία, οι μαθητές των Τάξεων Μονωδίας, αλλά και η Χορωδία Ενηλίκων του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες υπό την διδασκαλία της κ. Κωνσταντίνας Σαμακοβλή.

Από τις Χορωδίες ακούσθηκαν και καταχειροκροτήθηκαν Βυζαντινά και Ευρωπαϊκά Μέλη όπου εισήγαγαν τους παρευρισκομένους στο Εορταστικό Κλίμα των Χριστουγέννων.

Τέλος να αναφερθεί πως την εντύπωση από το όλο σύνολο έκλεψαν οι μαθητές των Τάξεων Μονωδίας όπου τραγούδησαν μέλη από την Όπερα "Φάουστ" και Μέλη από την Όπερα "Μαγικός Αυλός".







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου